Kontakt oss

E-post: oslo@downssyndrom.no
Våre Facebook-sider

Styret

Leder: Camilla Stabell – camilla.stabell@gmail.com, mobil 41511838
Økonomiansvarlig: Maria Hansson
Styremedlem: Andrew Bergstrom
Styremedlem: Wenche Hansen
Styremedlem: Linn Junker Nygaard
Styremedlem: Christine Tørklep

Om oss

Camilla er mamma til Torstein (f. 2009) som går på Voksen skole, og bor på Brekke/Kjelsås. Torstein trener håndball på Linderud og allidrett ved Kjelsås IL. Camilla er kommunikasjonsansvarlig i Norsk Revmatikerforbund. Hun var med i styret til Landskonferansen om Down syndrom i 2016, ble med i styret i UDO i 2018, og overtok styrelederrollen i 2021.

Maria er mamma til Ola (f. 2008) som går på Høyenhall skole, og bor i samme område. Ola trener med Rustad allidrett. Maria jobber som intensivsykepleier på Ullevål sykehus, og ble med i styret i 2017.

Linn er stolt mor til Julie (f. 2014). Hun jobber som organisasjonsrådgiver og er opptatt av at alle mennesker med Downs syndrom skal ha like rettigheter uavhengig av hvor de bor. Linn ble med i styret i 2022.

Andrew er far til Laura (f. 2008). Hun er veldig glad i bøker og elsker å lese. Hennes mål i livet (for nå, i hvert fall) er å bli veterinær. De bor på Høybråten. Andrew jobber som elektriker, og ble med i styret i 2020.

Christine er mamma til Marte (f. 2007) som går på ungdomsskole på Nesodden, trener judo og synger i kor. Christine er avdelingsleder i Forskningsrådet, og ble med i styret i 2022.

Wenche er mamma til Amalie (f. 2011) som går på Voksen skole. De bor på Korsvoll. Amalie trener rytmisk sportsgymnastikk i Stabekk turnforening, og går på svømming og gym. Wenche er styreleder i eget investeringsselskap, og jobber frivillig for Lørdagskafeen – et tilrettelagt tilbud for voksne med psykisk utviklingshemming. Hun ble med i styret i 2022.