Kontakt oss

E-post: oslo@upsanddowns.no

Våre Facebook-sider

Styret

Leder: Camilla Stabell – camilla.stabell@upsanddowns.no , mobil 41511838
Økonomiansvarlig: Maria Hansson
Styremedlem: Guro Ødemark
Styremedlem: Andrew Bergstrom
Styremedlem: Thanh Kleven
Styremedlem: Linn Junker Nygaard
Styremedlem: Christine Tørklep

Om oss

Camilla er mamma til Torstein (f. 2009) som går på Voksen skole. De bor på Brekke/Kjelsås. Torstein trener turn i Njård turn og allidrett i Kjelsås IL. Camilla er kommunikasjonsansvarlig i Norsk Revmatikerforbund. Hun var med i styret til Landskonferansen om Down syndrom i 2016, ble med i styret i UDO i 2018 og overtok styrelederrollen i 2021.

Maria er mamma til Ola (f. 2008) som går på Høyenhall skole, og bor i samme område. Ola trener med Rustad allidrett. Maria jobber som intensivsykepleier på Ullevål sykehus, og ble med i styret i 2017.

Guro er mor til Thor Einar (f. 2018) som går i Espira Marienfryd barnehage. De bor på Risløkka. Guro jobber med offentlig tjenestepensjon i Oslo Pensjonsforsikring, og ble med i styret i 2020.

Andrew er far til Laura (f. 2008). Hun er veldig glad i bøker og elsker å lese. Hennes mål i livet (for nå, i hvert fall) er å bli veterinær. De bor på Høybråten. Andrew jobber som elektriker, og ble med i styret i 2020.

Wenche er mamma til Amalie (f. 2011) som går på Voksen skole. De bor på Korsvoll. Amalie trener rytmisk sportsgymnastikk i Stabekk turnforening, og går på svømming og gym. Wenche er styreleder i eget investeringsselskap, og jobber frivillig for Lørdagskafeen – et tilrettelagt tilbud for voksne med psykisk utviklingshemming. Hun ble med i styret i 2022.

Thanh er mamma til Sandra (f. 2004) som går på Nydalen Vgs. Hun driver med svømming, riding og er veldig glad i slalåm. De bor på Kalbakken. Thanh jobber på Universitetet i Oslo som regnskapsmedarbeider, og ble med i styret i 2022.

Christine er mamma til Marte (f. 2007) som går på ungdomsskole på Nesodden, trener judo og synger i kor. Christine er avdelingsleder i Forskningsrådet, og ble med i styret i 2022.