Medlem

Som medlem

Som medlem av Ups & Downs Oslo er du med på å støtte vårt arbeid. Internett siden gir et inntrykk av hva foreningen er opptatt av og noe av dette krever midler for å at det skal gå rundt. Den beskjedne medlemsavgiften som gjelder hele husstanden er derfor viktig for at vi skal kunne drive foreningen. Vi håper derfor at du/ dere vil være med å støtte foreningen gjennom å betale den årlige årskontigenten. Alle som er registrert med en mail adresse vil få tilsendt en mail i starten av året med forespørsel om å betale kontigent. For ordens skyld kan vi opplyse om at vårt kontonummer er 0531 464 8457 (kontigenten er for tiden kr 300 pr husstand).

PS: Vi ønsker oss flere bilder av barn/ ungdom for å ha i headdingen på internett siden. Hvis dere vil ha bilde av deres barn, send oss et brystbilde som vi kan benytte. Dere gir oss da samtidig samtykke til at dette brukes.

Alt på sidene ligger åpent for alle, innloggingen er kun til for å endre på dine registreringsdetaljer som vi benytter i vårt medlemsregister.


Nullstill glemt passord


Innlogging for eksisterende brukere