Om oss

Styret

Leder: Per Inge Krossen – per.krossen@abene.no
Styremedlem: Gunnar Juriks – g-juriks@online.no
Styremedlem: Stine Husberg Antonsen – sgha78@online.no
Styremedlem: Are Molund – aremolund@gmail.com
Styremedlem: Camilla Stabell – camilla.stabell@gmail.com
Økonomiansvarlig: Maria Hansson – hanssonmaria@hotmail.com
Styremedlem: Clementine Adanminakou – clem.ad.post@gmail.com

Litt om styremedlemmene

Foto av styremedlem, Per Inge Krossen. FotoPer Inge er gift med Gunn og har Oskar født 2000 med Downs. Oskar går på Holtet VGS og er ellers aktivt i Nordstrand med både fotball og håndball. Per Inge er ansatt i konsulentselskapet abene hvor han bidrar hos deres kunder med endrings- og prosjektledelse. Per Inge var med i styret til Landskonferansen for Downs syndrom 2016.
Camilla er mamma til Torstein (født 2009) som har Down syndrom og går på Kjelsås skole. I klassen under går også lillesøster Thora. Torstein trener allidrett i Kjelsås IL. De er bosatt sammen med pappa Petter på Brekke. Camilla jobber som kommunikasjonsrådgiver i Statistisk sentralbyrå. Hun var med i styret til Landskonferansen om Down syndrom i 2016.
Clementine er mamma til Naim Kenzo (født 2012)  med Down syndrom. Ektemannen hennes Nadir Guendouz er teateerrgissisør og hovedlærer ved NBX, teaterskolen til Nordic Black Teater. Familien har opprinnelser fra det afrikanske kontinentet, og de snakker fransk hjemme. Naim Kenzogår i barnehage på Grünerløkka. Clementine er utdannet ergoterapeut og jobber ned miljøterapi for voksne i bydel Vestre Aker, samt som lærerassistent i håndarbeid ved Steinerskolen i Asker.
Foto av styremedlem Gunnar Juriks. FotoGunnar er gift med Anneline og de har 3 barn (en gutt og to jenter), deriblant Lea (f 1997) som har Downs. Lea går på Nissen videregående skole, spiller håndball i Nordstrand og er med i Torshovkorpset. Gunnar bor på Smestad og jobber i Sykehuspartner med administrasjon innen prosjektområdet. Gunnar var også leder av styret for Landskonferansen om Downs syndrom 2016.
Maria er mamma til Ola (født 2008). Han går på Høyenhall skole. Det går også storebror Emil. Storesøster Martine går på Universitetet i Oslo. Vi og pappa Torleiv bor på Høyenhall der vi trives godt. Ola trener med Rustad allidrett. Maria jobber som intensivsykepleier på Ullevål sykehus.
Foto av styremedlem Stine Husberg. FotoStine er gift med Kristin, og sammen er de fosterforeldre til Thea, født 2012 med Down syndrom. Familien bor på Lindeberg. Thea har akkurat begynt på skolen. Stine er utdannet førskolelærer og jobber som pedagogisk leder i en barnehage i bydel Gamle Oslo. Stine var også styremedlem i Landskonferansen om Down syndrom 2016.

Mer