Kontakt oss

Styret

Leder: Camilla Stabell – camilla.stabell@gmail.com, mobil 41511838

Økonomiansvarlig: Maria Hansson – hanssonmaria@hotmail.com

Styremedlem: Per Inge Krossen – per.krossen@abene.no

Styremedlem: Guro Ødemark – guroodemark@gmail.com

Styremedlem: Luan Hoang – luanhoang2000@gmail.com

Styremedlem: Andrew Bergstrom – andrewbergstrom@hotmail.com 

Litt om styremedlemmene

Camilla er mamma til Torstein (født 2009) som har Down syndrom og går på Voksen skole. Han har en to år yngre lillesøster. Torstein trener allidrett i Kjelsås IL. De er bosatt sammen med pappa Petter på Brekke/Kjelsås. Camilla jobber som kommunikasjonsrådgiver i Statistisk sentralbyrå. Hun var med i styret til Landskonferansen om Down syndrom i 2016 og ble med i styret i UDO i 2018. Hun overtok styrelederrollen i 2021.

 

Maria er mamma til Ola (født 2008). Han går på Høyenhall skole. Det går også storebror Emil. Storesøster Martine går på Universitetet i Oslo. Sammen med pappa Torleiv bor familien på Høyenhall der de trives godt. Ola trener med Rustad allidrett. Maria jobber som intensivsykepleier på Ullevål sykehus. Maria ble med i styret i 2017.
Foto av styremedlem, Per Inge Krossen. FotoPer Inge er gift med Gunn og har Oskar født 2000 med Downs. Oskar går på Holtet VGS og er ellers aktivt i Nordstrand med både fotball og håndball. Per Inge er ansatt i konsulentselskapet abene hvor han bidrar hos deres kunder med endrings- og prosjektledelse. Per Inge var med i styret til Landskonferansen for Downs syndrom 2016 og har vært i styret i UDO lenge, inkludert styreleder i mange år. Han gikk av som styreleder i 2021, men er fortsatt i styret.

 

Guro er mor til Thor Einar med Downs syndrom (født 2018). Han går i Espira Marienfryd barnehage. Sammen med pappa Thomas bor familien med to innekatter på Ensjø, men flytter til Risløkka til sommeren. Guro jobber med offentlig tjenestepensjon i Oslo Pensjonsforsikring. Guro ble med i styret i 2020.

 

Luan er far til Luka (født 2013). Han går på Lilleborg skole og har en yngre søster som heter Margot. Sammen med mamma Linda bor familien på Torshov. Luan jobber som selvstendig næringsdrivende og driver blant annet en vintage møbelforretning i byen. Luan ble med i styret i 2020. 
Andrew Bergstrom er far til Laura som er født i 2008. Hun er veldig glad i bøker og elsker å lese. Hennes mål i livet (for nå, i hvert fall) er å bli en veterinær. Sammen med mamma Hanne bor de på Høybråten. Andrew jobber som elektriker. Han ble med i styret i 2020.

Mer